Banner
Home Despre Noi
Despre Data Logic Service
Despre Noi PDF Imprimare Email

  DATA LOGIC SERVICE SRL s-a infiintat in anul 2006 sub denumirea DANUBIUS EXIM SERVICE, iar din data de 05.08.2010 numele companiei s-a modificat.
Domeniul de activitate al DATA LOGIC SERVICE SRL este service aparatura fiscala , 80% din activitatea companiei fiind axata pe service case de marcat ,calculatoare si echipamente conexe pentru magazinele de retail,hotel,restaurant,farmacii, case de schimb valutar,case de amanet,etc
  DATA LOGIC SERVICE SRL este distribuitor autorizat DATECS unul dintre cei mai mari producatori de case de marcat din Europa.

  Oferim case de marcat si service , diverse echipamente fiscale , accesorii si solutii "la cheie " pentru : hotel ,comert ,prestari servicii ,alimentatie publica , magazine fashion , unitati SPA ,etc.

  Va punem la dispozitie, de la modele simple pentru magazine mici, pana la sisteme integrate cu gestiune computerizata pentru supermerket-uri, benzinarii, farmacii, hoteluri-restaurante. Intreaga noastra experienta va sta la dispozitie pentru a va ajuta in exploatarea cu succes a acestor echipamente.

Garantia caselor de marcat este de 12 luni. Defectiunile vor fi remediate la sediul nostru sau la sediul dvs. in cazul in care beneficiati de un contract de service.

 

CASE DE MARCAT

 

Va putem indruma gratuit catre alegerea modelului optim de casa de marcat daca ne contactati si ne precizati cateva date cum ar fi: tipul afacerii dvs.(magazin, restaurant, prestari servicii), marimea localului, etc.
Dupa ce ati ales si ati cumparat o casa de marcat, aceasta trebuie fiscalizata, programata conform legislatiei si specificului societatii, iar personalul dumneavoastra trebuie instruit sa o foloseasca, operatiuni de care DATA LOGIC SERVICE SRLse ocupa in totalitate fara nici un cost suplimentar, in Bucuresti! Cumparand de la noi, bataile de cap si deplasarile dumneavoastra sunt reduse la minim!
Toate modelele comercializate de noi au capacitate de lucru cu doua monede, respectiv Leu si Euro.

De la primirea comenzii dvs. (prin telefon, fax, e-mail, prin intermediul formularului de comenzi sau prin intermediul cosului virtual), in maxim 24 de ore va contactam pentru confirmare, stabilirea modalitatii de plata si pentru stabilirea detaliilor expeditiei, dupa care va trimitem produsele in cel mai scurt timp.

 

Fiscalizare case de marcat 

 

  DATA LOGIC SERVICE SRL  asigura GRATUIT, intocmirea dosarului pentru Administratia Financiara, fiscalizarea, instruirea, introducerea a 50 articole pentru toate modelele de case de marcat comercializate de noi

.

Service case de marcat

 

  DATA LOGIC SERVICE SRL are personal autorizat de Ministerul Finantelor pentru service case marcat, ingineri, tehnicieni si electronisti, pregatiti sa rezolve orice probleme hardware sau software. Firma noastra ofera servicii hardware si software, de la planificare, proiectare si implementare, pregatire personal si asistenta tehnica, pentru case marcat, programe contabilitate, program restaurant si echipamente fiscale.

Serviciile oferite in baza unui contract de service si intretinere a tehnicii de calcul asigura rezolvarea tuturor problemelor, indiferent de specificul sau volumul acestora.

Fiabilitatea si calitatea ridicata a caselor de marcat comercializate de firma noastra ne permite acordarea garantiei pe viata pentru unele din produselor noastre:

  Garantia pentru perioada nelimitatata se obtine in baza unui contract de service si presupune :

  • Inlocuirea gratuita a pieselor defecte, daca defectul nu a intervenit in urma unei actiuni exterioare (umezeala ridicata, socuri mecanice, supratensiuni, desigilarea aparatului, turnare de lichide in interiorul aparatului);
  • Gratuita este atat manopera de inlocuire a piesei defecte, cat si piesa defecta;
  • Repunerea in functiune a aparatului in maxim 72 ore lucratoare;
  • Deplasarea la sediul clientului pentru ridicarea aparatului defect si punerea in functiune a aparatului reparat;
  • Serviciile de mai sus sunt valabile pe intreaga durata de viata a aparatului, doar in baza contractului de service;
  •  Mentinerea echipamentelor in permanenta stare de buna functionare
  • Consultanta software si hardware gratuita Furnizarea de consumabile, piese de schimb, computere, imprimante etc. la preturi promotionale
  • Posibilitatea de a incheia contracte de service 24/7 Interventia prompta si gratuita la cererea organelor de control; 
  • Programarea articolelor si a celorlalti parametrii ai casei de marcat; 
  • Extragerea de informatii si raportari atat din casa de marcat cat si din memoria fiscala a casei de marcat; Intermedierea de case de marcat second hand de la un client la altul.