Banner
Home Imprimante Departament
PDF Imprimare Email

Imprimante Departament Datecs

DATECS EP50 Imprimanta Departament EP50


EP50 este o imprimanta termica, compatibila ESC / POS destinata retelelor POS, bucatariilor, diferitelor terminale de comunicatie ,dar si tiparirii de etichete cu coduri de bare si logo grafic pe hartie termosensibila . Compacta, usoara si beneficiind de tehnologia small foot printing, este imprimanta ideala pentru distributia rapida si uniforma a informatiilor.

 

 


DATECS EP300 Imprimanta Departament EP300

 

DATECS EP300 este o imprimanta termica destinata tiparirii notelor de plata ( logo grafic pe hartie termosensibila) si este destinata retelelor POS. Compacta, usoara si beneficiind de tehnologia small foot printing, este imprimanta ideala pentru tiparirea rapida si uniforma a informatiilor pe rola de 76mm.

 

 


DATECS EP1000 Imprimanta Departament EP1000

 

DATECS EP 1000 este o imprimanta termica compatibila ECR/POS destinata retelelor POS,bucatariilor,dar si notelor de plata(loga grafic pe hartie termosensibila de dimensiuni medii).Informatia este aranjata in format predefinit care poate fi modificat pentru a satisface nevoile clientului.
-dimensiuni hartie 76mm/57mm;interfata RS-232C;imprimanta termica 203 dpi; buffer 64kb.

 

 


DPP 350/ PortabilaImprimanta Departament DP350

 

Interfata RS 232, USB, Bluetooth
Consumabile: Hartie termica 72mm
Dimensiuni:
W x L x H - 108 x 111 x 62 mm
Greutate - 340 gr.
Baterie: Li-Ion 7.4V; 2000 mAh

 


Datecs EP60Imprimanta Departament EP60

 

DATECS EP-60 este un ESC / POS imprimantă cu o varietate largă de aplicaţii. DATECS EP-60 este dezvoltat pentru integrarea în terminale de comunicaţii, sisteme POS, restaurante, etc Datecs EP-60 permite imprimarea rapidă a serviciilor regulate de text, precum şi elemente grafice, specificate de către utilizatorul final - cod de bare, logo-ul companiei, etc Datecs EP-60 este cea mai noua linie de la Datecs ESC / imprimante POS.

  • Design compact;
  • Mecanism „low-noise"chiar si la viteze mari de imprimare;
  • Mecanism de taiere standard;
  • Fiabilitate ridicata;
  • Functioneaza atat pe orizontala, cat si pe verticala (agatata pe un perete)